Čiščenje in sesanje mlinskega obrata (mletje koruze)

Z industrijski profesionalnim sesalnikom mod.IS-36 M Atex 3D se uspešno izvaja sesanje in čiščenje tal in strojev v mlinskem obratu (mletje koruze).Naprava se lahko uporablja v coni 22 in je izdelana po Atex certifikatu.

IS-36 / IS-46

Transport posušenih zelišč

Profesionalni sesalni sistemi se lahko uporabijo tudi za transport materialov in različnih substanc pri proizvodnem procesu živili, čajev in ostalih prehrambenih produktov.
Primer :
Posoda napolnjena z zelišči se s pomočjo gibljive sesalne cevi izprazni.Tako zajeta zelišča se transportirajo do vmesnika in se vključijo v proizvodni proces.Sesalna moč se zagotavlja preko sesalne enote MaxVac Central 110.

MaxVac Central
Ločevalnik prahu (ciklonski in drugi vmesniki)

Čiščenje in sesanje prostorov velikega pekarskega obrata

Fiksno inštaliran cevni sistem omogoča preko proporcionalno po celotnem proizvodnem obratu nameščenih sesalnih vtičnic, sesanje preko gibljivih sesalnih cevi v celotnem proizvodnem območju.
Na ta način se lahko čiščenje strojev, tal in opreme izvede hitro in učinkovito.
Posesani material se zbira centralnem zbirniku FiltroJet in po napolnitvi se odpadki avtomatsko izpraznejo v Big-Bag vreče.Sesalna moč se zagotovi preko zmogljivega industrijskega sesalnega agregata MaxVac.

FiltroJet
MaxVac Central

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE