Aertecnica – sesalni sistemi za industrijo

Aertecnice je na področju industrijskega sesanja in lažje industrije eno vodilnih evrospkih in svetovnih proizvajalcev.
Sektor industrijskih centralnih sesalnih sistemov budi pester nabor sesalnih enot moči od 2,2 – 9 kW, zbirnikov za prah in umazanijo volumna do 150 litrov, pester antistatični sesalne cevi in krtače, industrijske vtičnice, kovindski cevni razvod iz aluminija in ostale potrebne materiale.
Posebnost industrijskih sesalnih enot Aertecnica so skoraj neuničljivi motorji v večini Siemensove turbine z možnostjo sesanja tudi do 24 ur dnevno.
Za vsakim projektom stoji tudi izjemna tehnična podpora.Za vsako dobavljeno sesalno enoto obstajajo izčrpna navodila in tehnični suport.Za vsako napravo nudimo servis in nadomestne dele za skoraj vse segmente naprave še veliko let po nakupu.
Bistvenega pomena je tudi šolana ekipa serviserjev in bljižina proizvodnje, ki je od slovenske meje oddaljena dobrih 360 km, kar zagotavlja možnost izobraževanja kadra direktno v sami proizvodnji, možnost ogleda proizvodnih procesov in vseh naprav in seveda hitra izdobava vseh segmentov saj je hitri dobavni rok nadomestnih delov v procesu proizvodnje bistvenega pomena.

Pošljite povpraševnaje
SPLETNA TRGOVINA