Industrijski profesionalni sesalniki za sektor predelave surovin

Odsesovanje kaolina in kremenovega peska

S pomočjo profesionalnega industrijskega sesalnika mod.S-3 z izjemno sesalno zmogljivostjo lahko uspešno sesamo ostanke kaolina in kremenčevega peska na različnih lokacijah tovarne.Ostanke materialov na transportnih trakovih in na valjih je potrebno hitro in temeljito odsesati, prav tako sloje prahi na filtrih v blokadi, da ne pride do zastojev med proizvodnim procesom.

S-3

Ekstrakcija prahu v podzemnih rudnikih

V rudniku zlata, so izkopane velike skale in kamni, ki se iz rudnika s pomočjo tekočih trakov transportirajo na površje. V drugem delovnem koraku so predori, ki se lahko očistijo z zmogljivimi sesalnimi enotami serije KS-agregati.
Pri procesu miniranja, ali peskanja nastane fini prah in majhni delci kamnov z velikimi koncentracijami zlata tako, da se investicija v kakovostne in učinkovite sesalnike zelo hitro amortizira.

KS-Agregati

Čiščenje transportnih naprav v gramoznicah

Ostanki materiala, ki se stresajo iz transportnih trakov, nalaganje prahu na komponentah dragih naprav in večje količine materiale pri blokadah in nesrečah se lahko uspešno odstranijo s pomočjo industrijskega profesionalnega sesalnika S-3 v kombinaciji z mobilnim predciklonom (vmesnikom).Obe napravi se dostavita na mesto sesanja, kjer se izvede opravilo čiščenja.Opcijsko se lahko predciklon priključi tudi na cevni sistem tako,d a se lahko očistijo tudi višje ležeče površine.Predciklon se lahko dostavi od točke do točke s pomočjo viličarja.Tako posesan prah se lahko izprazni ponovno na tekoči transportni trak, ali pa v presejalni stroj in se ga lahko takoj ponovno vključi v proizvodni proces.

S-3
Predciklon

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE