Centralni sesalni sistemi za gospodinjstva

In sesanje je postalo pravi užitek…

Dejstvo, da vse več ljudi obiskuje dermatološke ambulante je med drugim poleg ostalih negativnih dejavnikov današnjega časa, povezano s čistočo bivanja. Pri tem se ljudje odločajo za različne preventivne ukrepe, ki bi preprečili spremembe stanja kože, dihalnih poti in lasišča, ki so najpogosteje prizadeti deli telesa, ko govorimo o prahu in pršicah.

Vodni sesalniki, ionizatorji zraka in ostale že ustaljene naprave, so običaj v primeru preventive, pa seveda pogosto prezračevanje prostorov, redno zračenje in čiščenje posteljnine.Vse to, pa je pogosto premalo, če gre za naprave slabšega kakovostnega razreda in funkcij, ki ne zadovoljujejo vsem potrebam.

CSS je prav gotovo eden popolnejših, v smislu preprečevanja kopičenja prahu in ostalih prahu podobnih alergenov v bivalnem okolju, saj je edini zaprti sistem sesanja, ker posesani prah, ali odpadki, pritečejo po cevnem sistemu direktno v zbiralno posodo, medtem ko se zrak prefiltrira in mikro in fini prah agregat ne izloči nazaj v prostor, kot pri običajnem hišnem sesalcu, temveč se izloči po odvodni cevi speljani iz agregata na prosto, iz bivalnega objekta.

Aertecnica

Centralni sesalni sistem Aertecnica je za stanovanjski objekt, kjer se gibljejo ljudje, zaposleni v podjetjih, predvsem pa otroci, zelo pomemben, saj veliko pripomore k zdravemu bivanju.

Danes ponujajo nekateri dobavitelji CSS tudi različen sesalni pribor (globinski čistilci, miniaturni nastavki za sesanje različnih pisarniških naprav, posode za sesanje saj iz kaminov…), ki še dodatno popestri že tako visoko zmogljiv sistem.Pri garanciji je tako, da ta doba znaša pri boljših tovrstnih ponudnikih za sesalne agregate do 5 let in za pribor, sesalne vtičnice in ostale dodatke 1 leto, kar je še en dokaz, kako vzdržljivi so motorji teh sesalnikov, ki so namenjeni tudi sesanju 20.000 delovnih ur in več.Kapaciteta sesalnikov se giblje med 1200W do 3200W (320m3/h zračnega pretoka) za stanovanjske objekte in celo do 20.000 W (2300m3/h zračnega pretoka)za industrijo.

Zaradi velikega izbora različnih agregatov je moč CSS vgraditi v objekte klasične, ali montažne gradnje, v stanovanjske hiše, pisarniške in industrijske objekte, medtem ko v boljših hotelskih objektih CSS že ne bi smel manjkati.

Možna je vgradnja celo v stanovanjske bloke, če je zadeva dovolj zgodaj projektirana in ne bo minilo prav veliko časa, ko Vas bo CSS ob prevzemu ključev Vašega novega stanovanja že čakal v njem in takrat, bo mit o razbijanju dragocenih vaz z vašim za sabo vlečenim sesalcem v vedno pretesnem stanovanju končno padel. To je CSS, uporabna novost, ki trka na vrata. Odprite jih…

Prednosti

  1. Zaprti sistem sesanja – zdravje
  2. Enostavnost rokovanja – udobje
  3. Tihost sesanja – mir
  4. Ni direktnega stika z el.energijo – varnost
  5. Dvig cene nepremičnini – nadstandard
  6. Ugodno sorazmerje med ceno in zmogljivostjo – amortizacija
Preberi več

Variovac

ZSA je sinonim za kakovost in inovativno tehnologijo že 20 let.Zaradi vedno večjega povpraševanja po naših izdelkov po vsem svetu, smo razširili naše zmogljivosti na sedežu podjetja v mestu Offenbach/Nemčija.Zgradili smo nov logistični center. Naše skladišče in proizvodnja zmogljivost se je podvojila tako da bomo lahko še naprej zadovoljili potrebe naših strank in zagotavljali hitro dostavo izdelkov v prihodnje.

RAZVOJ
Naši kupci so in so bili glavni poudarek za našo raziskovalno in razvojno delo. Rezultat je, da so se naši sistemi izkazali s svojo enostavno uporabo za uporabnika, veliko funkcionalnostjo in ekonomsko učinkovitostjo.Številne inovativne rešitve po vsem svetu najdemo le ZSA GmbH v Nemčiji.

PROIZVODNJA
Vse enote in sistemi so “made in Germany” in so izdelani v naših lastnih proizvodnih zmogljivosti z mlado in visoko motivirano ekipo v skladu z najvišjimi standardi kakovosti. Ta pristop nam omogoča, da je prilagodljiv in nam daje proizvodno zanesljivost, da se hitro odzove na potrebe naših strank. Zanesljivost in našo visoko kakovost izvedbe so jamstvo za izdajo dolge garancije in jamstev, ki jih zagotavljamo do naših kupcev.

DISTRIBUCIJA
Naši izdelki so večinoma prodajajo preko trgovcev na debelo. Velika je zaloga vseh rezervnih delov, ki nam omogoča, da se hitro in enostavno odzovejo na nujna naročila. Naši izdelki so zastopani po vsem svetu zaradi naše razširjene prodajne mreže.

Zagotovili smo dostop do več kot 1000 članom z možnostjo naročanja preko naše spletne tregovine “Online-Partner-Shop”. Naša spletna trgovina ponuja tudi trenutne cene, pregled stanja zalog, prikaz teže in pakirnih enot, kot tudi vse tehnične podatke in navodila za namestitev naših sistemov.

TEHNIČNA SLUŽBA
Imamo veliko storitveno ekipo tehnikov, ki zagotavljajo zunanje storitve po vsem svetu. Ponujamo tudi storitev prek telefona Zsa tehnikov, ki bodo več kot z veseljem pomagali pri vaših vprašanjih in mnenjih.Poleg tega ponujamo modul za spletno načrtovanja, ki vam omogoča, da načrtujete in projektirate trase in pozicije centralnega sesalnega sistema hitro, enostavno in kakovostno.

Centralni sesalni sistem Variovac je namenjen našim kupcem na Hrvaškem, Srbiji, Bosni in Herecegovini, Kosovu in Makedoniji.

Preberi več