VARIOVENT – stensko prezračevanje objektov

Rekuperacija objektov je zelo priznano energetsko učinkovito prezračevanje objektov, ki jo delimo na centralno in pa lokalno, ali stensko.Našim strankam lahko ponudimo stensko prezračevanje objektov, ki je zelo primerno za stare in tudi novozgrajene bivalne objekte.
Sistem Variovent je v celoti proizveden v EU natančneje v Nemčiji in je plod dolgoletnih raziskav na tem področju.Ponudimo lahko kakovostne stensko filtrirne rekuperatorske enote z dolgo življensko dobo in malo vzdrževanja.Ponujene materiale tržimo preko instalaterjev strojnih instalacij in energetksih sistemov, ali preko splete v spletni trgovini direktno naročniku po sistemu samovgradnje.Seveda imamo na voljo obsežna navodila za montažo, vzdrževanje in uporabo lokalnega rekuperatorskega sistema Variovent “Made in Germany”.
Poleg kakovosti in hitre dobave nadomestnih delov nudimo tudi strokoven servis in po potrebi tudi montažo dobavljenih materialov.
Posebnost lokalne (stenske) rekuperacije Variovent je v odlični rešitvi nadzora delovanja in samega obratovanja preko nadzorne stenske omarice z vsemi potrebnimi informacijami in signalizacijo, ter komandami za pravilno in učinkovito prezračevanje vaših bivalnih prostorov.

Predstavitveni VIDEO. (Klikni na povezavo za oglad videa).

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE
SPLETNA TRGOVINA