Idustrijski profesionalni sesalniki za sektor proizvodnje gradbenih materialov

Sesanje in čiščenje naprav v cementarni

Naprave in stroji v procesu proizvodnje cementa morajo biti redno čiščeni.V cementarnah se priporoča uporaba sesalnega pribora in gibljivih sesalnih cevi dimenzije premera 60 mm, ki se je izkazala za najbolj učinkovito in je v ugodnem sorazmerju med potrebno hitrostjo sesanja in volumnom posesanega prahu.
V tem primeru je zaželena uporaba stacionarnih sesalnih naprav s povezavo na cevni sistem, ali pa mobilno industrijsko profesionalno sesalno napravo moči 5,5 kW mod.IS-56.Pri večjih količinah prahu se priporoča uporaba sesalnega pribora in sesalnih gibljivih cevi premera 80, 100, ali celo 125 mm.Z večjimi premičnimi, ali stacionarnimi napravami se lahko omogoči sesalna transprtna moč materiala do kar 60 t/h !

IS-56 / IS-76
KS-agregat
FiltroJet ločevalnik prahu

Sesanje večjih količin prahu apnenca

Delo lahko opravimo s stacionarnimi industrijskimi sesalnimi napravami, ali premičnimi napravami z zmogljivostjo do 60 t/h.Za ta namen priporočamo uporabo sesalnega pribora premera 100 mm preko cevovoda na katerega priklopimo profesionalno industrijsko sesalno enoto mod. VacTrailer 4000.

VacTrailer

Sesanje in čiščenj tal v cementarni

V primeru sesanj tal v področju cementarne priporočamo uporabo sesalnega pribora dimenzije 60 mm, ki omogoča optimalno kombinacijo visoke sesalne zmogljivosti in pri tem uporabo lažje in za uporabo enostavnejše sesalne cevi.
Za sesanje ostankov prahu cementa se priporoča agregat moči 22 kW, ki omogoča istočasno uporabo sesanja dveh oseb, npr.centralna sesalna enota MaxVac Central 220 v kombinaciji s filtrirno enoto FiltroJet 8 Conic 1000 (praznjenje v BigBag vreče).

Max Vac Central
FiltroJet

Odsesovanje ostankov prahu v betonarnah

Transportne plošče za betonske bloke potekajo pod napravo za krtačenje in odpadli ostanki prahu betona, ki pri tem nastane se odsesajo.Takšen prah se zajame ne mestu nastanka, torej že ob samih krtačah.Prav tako se očistijo transportne plošče, da se pripravijo za naslednje bloke.

Monobloc odpraševalna naprava

pošljite povpraševanje