Varionac – industrijski sesalci

ZSA je sinonim za kakovost in inovativno tehnologijo že 20 let.Zaradi vedno večjega povpraševanja po naših izdelkov po vsem svetu, smo razširili naše zmogljivosti na sedežu podjetja v mestu Offenbach/Nemčija.Zgradili smo nov logistični center. Naše skladišče in proizvodnja zmogljivost se je podvojila tako da bomo lahko še naprej zadovoljili potrebe naših strank in zagotavljali hitro dostavo izdelkov v prihodnje.

RAZVOJ
Naši kupci so in so bili glavni poudarek za našo raziskovalno in razvojno delo. Rezultat je, da so se naši sistemi izkazali s svojo enostavno uporabo za uporabnika, veliko funkcionalnostjo in ekonomsko učinkovitostjo.Številne inovativne rešitve po vsem svetu najdemo le ZSA GmbH v Nemčiji.

PROIZVODNJA
Vse enote in sistemi so “made in Germany” in so izdelani v naših lastnih proizvodnih zmogljivosti z mlado in visoko motivirano ekipo v skladu z najvišjimi standardi kakovosti. Ta pristop nam omogoča, da je prilagodljiv in nam daje proizvodno zanesljivost, da se hitro odzove na potrebe naših strank. Zanesljivost in našo visoko kakovost izvedbe so jamstvo za izdajo dolge garancije in jamstev, ki jih zagotavljamo do naših kupcev.

DISTRIBUCIJA
Naši izdelki so večinoma prodajajo preko trgovcev na debelo. Velika je zaloga vseh rezervnih delov, ki nam omogoča, da se hitro in enostavno odzovejo na nujna naročila. Naši izdelki so zastopani po vsem svetu zaradi naše razširjene prodajne mreže.

Zagotovili smo dostop do več kot 1000 članom z možnostjo naročanja preko naše spletne tregovine “Online-Partner-Shop”. Naša spletna trgovina ponuja tudi trenutne cene, pregled stanja zalog, prikaz teže in pakirnih enot, kot tudi vse tehnične podatke in navodila za namestitev naših sistemov.

TEHNIČNA SLUŽBA
Imamo veliko storitveno ekipo tehnikov, ki zagotavljajo zunanje storitve po vsem svetu. Ponujamo tudi storitev prek telefona Zsa tehnikov, ki bodo več kot z veseljem pomagali pri vaših vprašanjih in mnenjih.Poleg tega ponujamo modul za spletno načrtovanja, ki vam omogoča, da načrtujete in projektirate trase in pozicije centralnega sesalnega sistema hitro, enostavno in kakovostno.

Centralni sesalni sistem Variovac je namenjen našim kupcem na Hrvaškem, Srbiji, Bosni in Hercegovini, Kosovu in Makedoniji.

Pošljite povpraševanje
SPLETNA TRGOVINA