Čiščenje tal: čistilci tal, ribalniki tal

WEIDNER

profesionalni industrijski sesalniki, čistilci tal in visokotlačni čistilci

Nudimo široko paleto mobilnih industrijskih sesalnikov za mnoga področja uporabe, po vrsti uporabe pa jih delimo na:

Sesalniki za suho čiščenje
Sesalniki za mokro/suho čiščenje
Sesalniki ciklonski
Sesalniki za posebne potrebe (na pnevmatski pogon, atex izvedba…)

Tudi področja uporabe so brezmejna in jih lahko uporabljamo tako rekoč povsod od gospodinjstev, do industrije, v turističnih objektih do uporabe v ekstremnih razmerah (sesanje vročih medijev npr.iz peči, do betonarn, kemijske industrije, farmacije,…).
Pripravimo lahko sesalnike za skoraj vsa področja uporabe in jih prilagodimo tako, da je zagotovljena učinkovita raba.Naši dobavitelji so predvsem podjetja iz EU, ker podpiramo evropsko gospodarstvo.
Glavni dobavitelj sesalnikov pa je podjetje Weidner iz Nemčije.

PREBERI VEČ

TSM, inovativno podjetje

Iskanje novih rešitev in pozornost do kupcev so naše prednosti

Korak naprej s svojo široko paleto izdelkov za čiščenje. TSM je družinsko podjetje s sedežem v Fiume Veneto – Pordenone (Italija) in ima svoje komercialno hčerinsko družbo s sedežem v Mumbaju (Indija) od leta 2011.
TSM utemeljuje svoj uspeh na projektiranje, proizvodnjo in trženje izdelkov za čiščenje z nekaj pomembnimi načeli, katere spoštuje pri proizvodnji izdelkov : preprostost, popolnoma mehansko delovanje, dostopna cena, zanesljivost.
TSMjevo najboljše sredstvo je njegova zgodovina.

Zgodovina podjetja izhaja iz leta 1882, ko je bila Moro skupina ustanovljena v mestu Fiume Veneto (Italija). Podjetje je kmalu postal vodilni evropski proizvajalec industrijske opreme za čiščenje kot so kmetijske prikolice, cestni pometači, vodne črpalke.
Družina Moro že štiri generacije razvija proizvodnjo in dobavo visokotehnoloških izdelkov za čiščenje in danes je strategija TSM v glavnem osredotočena na notranje čiščenje.

PREBERI VEČ