O nas

Začetki podjetja segajo v leto 1997, ko smo pričeli dejavnost s podjetjem Arhitekta, Ivan Šrot s.p. in sicer s trgovino različnih elektro produktov, predvsem razsvetljavo in opremo za dom.Podjetje je kmalu po začetku delovanja pričelo s trženjem in vgradnjo centralnega sesalnega sistema, kot eno prvih podjetij s tega področja v Sloveniji.Ideja o tem, kako na najlažji način odstraniti prah in umazanijo iz prostora je bila naravnost odlična.Na sejmih smo opazili velik interes s strani novograditeljev, arhitektov in proizvajalcev montažnih objektov.Bili smo prvi, ki smo pričeli sodelovati s proizvajalci montažnih hiš, tako smo imeli sistem vgrajen v vzorčnih hišah Marles in Jelovica na Gradbenem centru v Ljubljani, prodajo smo razširili tudi na Hrvaško in v Avstrijo.Prav tako smo velik poudarek dajali na veleprodaji in smo pričeli sodelovanje z inštalaterji in trgovinami z inštalacijskim materialom v Sloveniji, na Hrvaškem in v Srbiji.

Skladno z izkušnjami in vedno novimi izzivi je podjetje leta 2000 prešlo izključno na sesalno tehniko in podpisalo nekaj pogodb z uspešnimi proizvajalci naprav za sesalno in filtrirno tehniko, kadilnice in ostale čistilne sisteme.

Dne 31.12.2011, smo prekinili poslovanje s.p. in smo pričeli poslovanje preko leta 2009 ustanovljenega podjetja Vakuum tehnik d.o.o, pri čemer so dobavitelji in prodajni program ostali enaki in dodatno razširjeni.Predvsem pa smo ponosni na naše reference po vsej Sloveniji in delno tudi v Avstriji in na Hrvaškem.Naš sistem je vgrajen v velikih avtomobilskih hišah, hotelih, otroških vrtcih, v industriji, seveda pa prevladujejo stanovanjske hiše v katerih smo vgradili najčveč centralnih sesalnih sistemov. Naš moto se glasi : “CSS v vsak nov dom”.

Podjetje je v vseh teh letih v ponudbo dodajalo nove sorodne proizvode in tako smo do danes poleg osnovnega centralnega sesalnega sistema dejavnost razširili še na indsutrijske sesalnike za vsa industrijska področja, industrijsko odsesovanje in filtracijo prahu in dimov nastalih pri procesih varjenja, brušenja in obdelave kovin, ter lesa.Prav tako smo dodali še prezračevalne sisteme za stanovanjske in industrijske objekte, čistilne stroje in naprave za čiščenje na višini, ter jaške za perilo.

Vizitka

NAZIV: VAKUUM TEHNIK
NASLOV: P.P.91, 3101 Celje, Slovenija
ID ŠTEVILKA: SI79657915
DAVČNI ZAVEZANEC: da
BANČNA USTANOVA: SKB d.d.
TRR: 03118-1000760149

GSM: 00386 (0)41 725 100
E-MAIL: info@vakuum-tehnik.si