Sesalnik STORM LPG najzmogljivejši

Sesalnik DustControl Storm LPG s 15 kW / 21hp zmogljivim motorjem za sesanje pri delu brušenja in rezanja bertona, talnih brusilnikov, vrtalno udarnih kladiv, rezalnih strojev, kot tudi sesanj z zelo dolgo sesalno cevjo. Druga področja uporabe so vse vrste priprave površin, rušenja, obnavljanja in sanacije azbesta, kjer električna energija ni na voljo. Zasnovan je za uporabo na velikih brusilnikih / polirnih strojih,  žagah in uporabo v polmobilnih sistemih.Z nazivnim pretokom zraka 820 m3 / h ima ta enota enako zmogljivost kot električni kolektorji. Stroj je opremljen z motorjem s propanskim pogonom 21hp, ki lahko neprekinjeno deluje do 8 ur pri polnem rezervoarju. Nekatere od vključenih tehničnih lastnosti vključujejo trismerni katalitični dušilec, O2 in senzorje izpušnih plinov, ki so povezani z enoto za samodejno zaustavitev. Dodatne funkcije enote vključujejo par premičnih LED delovnih svetilk (24 W) in par polnilnih vrat USB za mobilne naprave (1 A / 2.1 A)

 

Industrijski najzmogljivejši sesalnik na trgu STORM za uporabo na terenu in za sesanje velikih količin, ali dolgotrajno sesanje do 8 ur brez polnjenja.

DC Storm LPG ni le močan, robusten in učinkovit, ampak tudi vsestranski. Lahko se ukvarja z vsemi vrstami drobnega prahu in materialov, ustvarjenih na gradbišču, pri rezanju betona, brušenju, brušenju ali vrtanju tal ali sten, pa tudi prahu iz mnogih drugih industrijskih tovarniških procesov. Stroj je mogoče priključiti na brusilnike in ročna orodja, kot so stroji za rezanje, kladiva in žage. Zaradi svoje kompaktne in premišljene zasnove je tudi enostaven za prevoz in premikanje.Pomembno je omeniti, da je ta enota zasnovana za uporabo na prostem in jo je dovoljeno uporabljati v zaprtih prostorih le takrat, ko je zagotovljeno ustrezno prezračevanje prostora v kateremn se izvaja sesanje. Za več informacij se obrnite na nas.Ohišje te sesalne enote ima integralne utore za vilice viličarja za lažje nalaganje in premikanje, ko kolesa niso uporabljena.

Zunanji ciklonski zračni filter, ki se samodejno prazni z vizualnim filtrom Poganja ga čisto gorivo propana, zelena izbira. H13 HEPA filtracija. Filtrira celo najnevarnejše vdihljive delce in ohranja vašo delovno ekipo varno Motor z nizkim vzdrževanjem 21 KM s standardnim hladilnikom olja in nizkim tlakom olja se samodejno izklopi Trosmerni katalizator, O2 senzorji, samodejni izklop in indikacija alarma Ključni zagon in vsi upravljalniki na enem mestu Daljinski akumulatorski polnilec za akumulator in LED monitor baterije 2 X 18 W LED-lučke za delo 2 x vtičnice USB za polnjenje mobilnih naprav

DC Storm LPG c / L je standardno dobavljen z naslednjim elementi :

(c) intellibag /vrečke (46145). 10 paketov / Longopac / neomejene vrečke s poljubno dolžino (44077) HEPA-filter (42807) \ t Fini filter, PTFE filter (44081)

Tehnični podatki :

Teža, kg 375kg Max Q, 820 m3 Najvišji podtlak / kPa 120 Moč motorja 21 hP Raven zvoka 79 dB (A)

http://www.trgovina.vakuum-tehnik.si/shop/profesionalni-ind-sesalniki/profesionalni-sesalnik-dc-storm-lpg/

100% “Made in EU” Zagotavljamo originalne nadomestne dele in filtre !