Miza za odsesovanje in filtracijo hlapov topil

Kompaktna odsesovalna miza mod.DT 100/150, je bila konstruirana kot kombinacija stoječe delovne postaje z integriranim sistemom za ekstrakcijo.
Uporablja se predvsem za ekstrakcijo prahu in plinov, ki nastanejo pri določenih delovnih procesih – npr. pri deantiranju ali polnjenju trdnih ali tekočih snovi v zaščitnem ograjenem prostoru.
Primerna je zlasti za uporabo v delavnicah, laboratorijih in pri proizvodnji elektronskih komponent.
Uporaba DT 100/150 je predvidena pri lepljenju in barvanju s spreji, ki vsebujejo topila, lahko varno in v skladu z zahtevami na delovnem mestu.
Različica DT 150 mize je bila razvita v skladu s smernicami ATEX in je primerna za cono 22 (prah) in 2 (plin), kar ustreza kategoriji ATEX EX II 3GD.
Kompaktne velikosti dimenzij 800 mm x 800 mm x 680 mm (V x Š x D).
S pomočjo integrirane nastavitve višine lahko delovno višino nastavite neskončno med 850 in 950 mm.
Zaščitni zaslon in možnost nastavitve višine v korakih po 50 mm omogočata nadaljnjo optimizacijo konfiguracije delovne postaje, usmerjene v aplikacijo.
Za še večjo prijaznost do uporabnika je sistem na voljo tudi s tovarniško nameščenim nožnim stikalom kot dodatna oprema.
Indikator diferenčnega tlaka na sprednji strani sistema omogoča spremljanje nasičenosti filtrov .
Na voljo je s predfiltrom (F5) kot del svoje standardne opreme. V odvisnosti od specifičnega namena uporabe je sistem lahko dodatno opremljen s filtrom delcev / HEPA (H13), ki ekstrahira najboljše prašne delce in s plinskim filtrom (aktivno oglje / BAC).

Ta produkt je možno naročiti tudi v naši spletni trgovini.