Čistilec zraka za industrijske hale

Z najnovejšo prezračevalno napravo za industrijo DUST FREE INDUSTRIAL 8500 vam bomo pomagali zmanjšati vsebnost prahu v vaših prostorih in povišati dobiček vašega podjetja saj s to kompaktno in moderno zasnovano napravo močno zmanjšamo stroške, ker je energetsko učinkovita in sicer z njo dosežemo kar :

  • 70% zmanjšanje stroškov čiščenja
  • 40% zmanjšanje bolniškega dopusta
  • 30% zmanjšanje stroškov vzdrževanja

Prezračevalna naprava DUST FREE INDUSTRIAL 8500 je projektirana posebej za proizvodna in industrijska okolja, kot so logistika, skladiščenje, maloprodaja in veleprodaja, delavnice, prodajalne strojne opreme in distribucijski centri. Odlična v funkciji in moderno oblikovana. Ne skrivajte inovativnih rešitev, temveč jih pokažite !

ZMANJŠANJE VSEBNOSTI PRAHU POMENI DOBIČEK
DFI 8500 zmanjšuje prah pri delu za do 90%. S tem čistilcem zraka Euromate skrbi za čist zrak na delovnem mestu. In to prinaša veliko! Predvsem zdravo, prijetno delovno okolje, v katerem zaposleni uživajo v delu. Čisto podjetje in zadovoljni zaposleni pozitivno prispevajo k vaši podobi. Toda še več! Izračuni kažejo, da lahko delovno okolje brez prahu na več področjih povzroči znatne prihranke. Bolj zdravo delovno mesto, krajši čas nedelovanja strojev in prihranki pri stroških. Skratka, z DFI 8500 se proizvodnja neprekinjeno nadaljuje, kar zmanjšuje stroške. Vaši zaposleni in vaše stranke bodo vedno bolj cenile vaše podjetje.

PREDNOSTI DFI 8500 – EDINSTVEN NA SVOJEM PODROČJU
Konstantno zagotavljanje enake količino čistega zraka
Pametni sistem za čiščenje zraka
Senzor za nadzor filtra
Sodobno delovanje, vključno s funkcijo časovnika
LED zaslon
Okolju prijazna naprava, zahvaljujoč EC motorju, LED signalizacijo in infrardečemu senzorju

Za vač informacij nas kontaktirajte na : info@vakuum-tehnik.si
Telefon : 041 725 100