Jašek za perilo Vakuum tehnik - perilo in ženska

Jašek za perilo Vakuum tehnik – perilo in ženska


Kakšne so prednosti jaška za perilo?
V prvi vrsti jaški za perilo podjetja Vakuum tehnik d.o.o. zagotavljajo časovno in fizično razbremenitev. Še posebej, ko je v hiši veliko ljudi, je običajno veliko perila. Perilo se zbira ločeno v vsaki sobi in ga je treba ves čas mukotrpno zbirati. Če je jašek za perilo nameščen centralno v hiši, perilo konča v košari za perilo neposredno pred pralnim strojem.
Kdaj je smiselna namestiti jašek za perilo?
Seveda pa princip deluje tudi z eno samo majico. Jašek za perilo je smiseln takoj, ko je perila veliko, torej če je v gospodinjstvu več ljudi ali je treba pogosto prati.
Jašek za perilo Vakuum tehnik prekucna vrata

Jašek za perilo Vakuum tehnik prekucna vrata


Katera varianta jaška za perilo je primerna za nao hišo ?
To je odvisno od različnih dejavnikov. Koliko prostora imamo na voljo za namestitevjaška za perilo? Ali mi je ljubši stranski izmet ali izmet od zgoraj ? Ali želim jašek vgraditi “nevidno” v steno? V bistvu ponujamo rešitev za skoraj vsak projekt.
Kaj moram upoštevati pri načrtovanju?
Pravilna postavitev v hiši ali stanovanju je ključnega pomena. Izmetna vrata jaškaza perilo, naj bodo na lahko dostopnem mestu, če je le mogoče. Priljubljena mesta v hiši so kopalnica ali na osrednjem mestu, npr. na hodniku hiše. Če je le možno, naj izmet poteka v istem prostoru, v katerem bo kasneje postavljen pralni stroj, npr. v pomožnem ali kletnem prostoru. Z veseljem vas podpiramo v fazi načrtovanja.

Vabimo vas, da obiščete našo spletno trgovino kjer si lahko ogledate in kupite segmente jaška za perilo : https://www.trgovina.vakuum-tehnik.si/izdelka-kategorija/jasek-za-perilo/