Odsesavanje avtomobilskih izpušnih plinov

V servisnih delavnicah in na tehničnih pregledih, pa tudi v garažah gasilskih društev in v ostalih zaprtih prostorih, ki skućijo za servisiranje in vzdrževanje vozil so odsesovalne naprave izpušnih plinov nujno potrebne, saj lahko v primeru dolgotrajnega vdihavanja izpušnih plinov s strani zaposlenih, ali strank, pride do resnih zdravstvenih težav in zastrupitve.
Sinonim na tem področju je podjetje Geovent, ki je eno pionirskih podjetij na tem področju v Evropi.Preko našega dobavitelja nudimo vzdrževalcem teh poslopij, projektantom in lastnikom pestro ponudbo ventilatorjev, filtrov, tirničnih sistemov, žerjavov in ostalih odsesovalnih sistemov za odvajanje škodljivih emisij iz prostora.
Nudimo tudi odlične sisteme Future, ki so v evropskem merilu v samem vrhu proizvodnje tovrstnih naprav.

NOVOST
Kemper odsesovanje avtomobilskih izpušnih plinov. Prenesite si katalog

Geovent

V servisnih delavnicah, tehničnih pregledih, tudi v garažah gasilskih društev in v ostalih zaprtih prostorih, ki skrbijo za servisiranje in vzdrževanje vozil so odsesovalne naprave izpušnih plinov nujno potrebne, saj lahko v primeru dolgotrajnega vdihavanja izpušnih plinov s strani zaposlenih, ali strank, pride do resnih zdravstvenih težav in zastrupitve.
Sinonim na tem področju je podjetje Geovent, ki je eno pionirskih podjetij na tem področju v Evropi.
Preko našega dobavitelja nudimo vzdrževalcem teh poslopij, projektantom in lastnikom pestro ponudbo ventilatorjev, filtrov, tirničnih sistemov, žerjavov in ostalih odsesovalnih sistemov za odvajanje škodljivih emisij iz prostora.

Future

Izpušni plini proizvedeni iz avtomobilov, motornih koles in tovornjakov so zelo nevaren onesnaževalec za ljudi, ki delajo v avtomobilski industriji. Ogljikov monoksid (CO), nezgoreli ogljikovodiki (HC), dušikov monoksida in dioksid (NOx), žveplov dioksid in trioksid (SOx) in delci, so nekatere izmed sestavin izpušnih plinih, ki pri vdihavanju lahko povzročijo resne poškodbe  dihalnega trakta in ne samo to. Sistem za ekstrakcijo izpušnih plinov bo izboljšalo pogoje za delovno osebje, ki vzdržuje avtomobile, motorna kolesa in tovornjake. Sistem ekstrakcije je sposoben odstraniti plin neposredno iz izpušnih cevi vozil in zahvaljujoč ventilatorju in cevovodu, ga izpiha iz objekta.
Prihodnost je proizvodnja izpušnih sistemov za odvod plinov s: koluti (ARN, ARC, ARL, MAX) za izvlečenje sesalne cevi, sesalne tirnice (ALU 170 ali ALU 230) za testiranje linij ter delavnic.Mi vam predlagamo, da pogledate naš katalog in preverite vse možne rešitve za ekstrakcijo izpušnih plinov.
Ali morate pri vas opremiti s sistemom odsesovanja testirno linijo ?

Ker se vozilo po tesni liniji premika je najbolj primeren izdelek “Trolley sistem”. Voziček sistem sledi vozilu (zahvaljujoč drsne roke s cevjo in šobo povezan z izpušnimi cevmi) v vseh fazah testiranja, in na koncu poti se roka s šobo pomakne nazaj na izhodišče.

Linija izdelkov za ekstrakcijo izpušnih plinov je navedena na vsakih delavnicah, kjer je potrebna nova instalacija v skladu z veljavnimi zakoni, in kjer je to potrebno za izboljšanje delovnih pogojev. Naša ponudba je sestavljena iz sledečih elementov:

  • Mehanski in motorni koluti
  • Sesalne tirnice za centralizirane sisteme
  • “Wells” za podzemne sisteme
  • Priklopne odsesovalne šobe za motorna kolesa, avtomobile, tovornjake, avtobuse ipd.
  • Ventilatorji za odvod odpadnih plinov
  • Crushproof cevi
  • Dodatna oprema

Stopite v stik z nami za dodatne informacije.