Centralni sesalni sistem za industrijo in večje objekte

Velika izbira materialov za sesanje večjih bivalnih objektov (hotelov, penzionov, več stanovanjskih stavb…), industrijskih objektov (proizvodnih hal, servisnih delavnic, obrtnih delavnic…) in gospodarskih objektov (vrtcev, domov za ostarele, kulturnih ustanov…)

Prah je povsod in čistost delovnih mest je pogoj za dobro delovno klimo zaposlenih, kakovostno proizvodnjo in zdravje vseh, ki se v teh objektih nahajajo.
Podjetje Vakuum tehnik d.o.o., uporablja v te namene le materiale izdelane v evropski uniji z visokim poudarkom na kakovosti in okoljski ozaveščenosti.
Poleg dobave vseh segmentov industrijskega centralnega sesalnega sistema – sesalnih industrijskih enot, zbirnih filtrirnih komor, cevovodov dimenzij od DN50-DN200 mm, industrijskih vtičnic, industrijskih sesalnih cevi dolžin od 4-50 metrov, ter sesalnih krtač za različne namene iz različnih materialov, nudimo tudi projektiranje sistema, montažo in servis po sistemu “na ključ”.

Dejstvo, da je prah prisoten povsod je že dolgo znano.Še posebej v industrijskem sektorju, farmaciji, pa tudi v turističnih kompleksih (hotelih in penzionih), javnih ustanovah (vrtcih), avto salonih in delavnicah, ter drugod v gospodarskih objektih je čistoča bistvenega pomena za uspešno delo in zadovoljstvo zaposlenih in obiskovalcev.

Iz tega razloga imamo našim strankam ponuditi velik nabor kakovostnih sesalnih in filrtrirnih enot proizvajalcev Aertecnica, Variovac in Geovent s skoraj neuničljivimi motorji z dolgo življensko dobor in možnostjo obratovanja non-stop tudi 24 ur dnevno.

Sektor sesanja in odsesovanja v industriji prilagodimo potrebam kupca tako po moči motorjev, kot tudi po vrsti filtra, velikosti zbirnikov, vrsti materiala cevovoda.Za velike podtlake imamo na voljo industrijske sesalne vtičnice v robustni izvedbi, ki so odporne na mehanske obremenitve in nečistoče.Za sektor farmacije in živilske industrije lahko ponudimo cevni razvod iz nerjaveče pločevine, z možnostjo dodatnih naprav v ex izvedbi v coni 21 in 22.

V industriji in gospodarskih objektih imamo možnost istočasnega sesanja na eno sesalno enoto kar do 9 oseb z motorjem moči okoli 15 kW, ki omogoča konstatno sesanje sob v hotelih več čistilkam hkrati, ali v sektorju industrije odsesovanje več delovnih mest istočasno brez zastoja, hitro in učinkovito.

Za sektor industrije izdelujemo tudi projektno dokumentacijo iz lastnega biroja, ali preko naših zunanjih partnerjev s področja projektiranja. Za izdelavo projekta, ali idejnega projekta zadostuje že obisk proizvodnje in pridobitev načrtov objekta in ostalih potrebnih tehničnih informacij.

Preko 60 vrst sesalnih enot iz sektora industrijskega sesanja in lažje industrije, preko 30 vrst filtrirnih naprav, velika izbira materialov cevovodov, velika izbira industrijskih sesalnih vtičnic, pester nabor sesalnih cevi različnih dimenzij, ter krtač in šob za še tako zahtevne pogoje dela, kot tudi šolana servisno-monterska ekipa so razlog za zaupanje.

Veselilo nas bo, v kolikor nam boste zaupali reševanje težav s prahom, umazanijo in transportom različnih snovi v vaši proizvodnji in skušali bomo poiskati optimalno tehnično rešitev v ugodnem sorazmerju med kakovostjo in ceno.

Aertecnica

Aertecnice je na področju industrijskega sesanja in lažje industrije eno vodilnih evrospkih in svetovnih proizvajalcev.

Sektor industrijskih centralnih sesalnih sistemov budi pester nabor sesalnih enot moči od 2,2 – 9 kW, zbirnikov za prah in umazanijo volumna do 150 litrov, pester antistatični sesalne cevi in krtače, industrijske vtičnice, kovindski cevni razvod iz aluminija in ostale potrebne materiale.

Posebnost industrijskih sesalnih enot Aertecnica so skoraj neuničljivi motorji v večini Siemensove turbine z možnostjo sesanja tudi do 24 ur dnevno.

Za vsakim projektom stoji tudi izjemna tehnična podpora.Za vsako dobavljeno sesalno enoto obstajajo izčrpna navodila in tehnični suport.Za vsako napravo nudimo servis in nadomestne dele za skoraj vse segmente naprave še veliko let po nakupu.

Bistvenega pomena je tudi šolana ekipa serviserjev in bljižina proizvodnje, ki je od slovenske meje oddaljena dobrih 360 km, kar zagotavlja možnost izobraževanja kadra direktno v sami proizvodnji, možnost ogleda proizvodnih procesov in vseh naprav in seveda hitra izdobava vseh segmentov saj je hitri dobavni rok nadomestnih delov v procesu proizvodnje bistvenega pomena.

PREBERI VEČ

Variovac

Centralni sesalni sistem za industrijo in večje objekte Variovac je blagovna znamka nemškega podjetja ZSA.Variovac je sinonim za kakovost izdelkov izdelanih po stari nemški tradiciji, natančno in dovršeno z lokalnimi dobavitelji, torej 100% “Made in Germany”.

Variovac industrijski centralni sesalni sistem zaznamuje poleg kakovosti tudi velika sesalna zmoglljivost, saj ima največja enota kar 15kW turbino, ki je skoraj neuničljiva in namenjena velikim obremenitvam, ter sesanju do 9 oseb istočasno.

Močan je tudi sektor lahke industrije, kjer lahko ponudimo sesalne enote po izjemno ugodnih cenah za sesanje dveh oseb istočasno.

Pestere je tudi sesalni pribor npr.navijalnih kolutov za sesalne gibljive cevi, pa različnih elektromagnetnih ventilov, cevovodov in krtač.

Ker gre za v celoti evropski proizvod po nemški blagovni znamki je zanesljiva tudi dobava vseh nadometnih delov še veliko let po nakupu in montaži sistema, kar je pomemben dejavnik pri odločitvi za centralni sesalni sistem Variovac.

PREBERI VEČ

Geovent

Začetki podjetja Geovent Danska segajo že v leto 1968, ko so pričeli s proizvodnjo prvih naprav za odsesovanje izpušnih plinov za sektor avtomobilske industrije in servisa.Od leta 2013 je podjetje prešlo v roke danskega energetskega velikana DST.

Podjetje se je hitro razvijalo, a ostalo manjše podjetje, ki je temeljilo na kakovosti in robustnosti vseh izdelkov, katere so predali tržišču.

Sektor visokotlačnih centralnih sesalnih sistemov obsega vrhunske filtrirno sesalne enote in filtre z natančno izvedbo vseh segmentov.Olična tehnično projektna ekipa poskrbi za opremo in izvedbo še tako zahtevnih projektov.

Geovent “Made in EU”

PREBERI VEČ

Weidner

Zgodovina podjetja Weidner sega že v leto 1918.Danes je podjetje Weidner iz Nemčije moderno evropsko podjetje, ki načrtuje in razvija čistilne sisteme v celoti “Made in Germany”.

Weidner postavlja standarde v proizvodnji čistilne opreme zaradi svoje inovacijske moči in visoke kakovosti.
Učinkovitost in ekološko ozaveščena raba energije in sta poglavitna cilja podjetja Weidner, ki lahko na področju centralnih sesalnih sistemov v industriji ponudi odlične rešitve iz področja atex naprav po conah 21 in 22.

PREBERI VEČ