AERTECNICA

AERTECNICA | devetindvajset let zgodbe, ki temelji na konceptu čistega sveta.

“THINK CLEAN” je filozofija za življenje, za naše dobro počutje in zdravje, jih je treba upoštevati v vsakdanjem življenju.
Zasnova in izdelava razvojnega sektorja za odpravo prahu iz bivalnih prostorov in zagotavljanja ustrezne izmenjave zraka se je začela leta 1985. Na eni strani AERTECNICA uporablja tehnologijo, ki izpolnjujejo visoke standarde, ki se pričakujejo v današnjem svetu, in na drugi strani se odlikuje kot podjetje, ki je občutljivo na okoljske vrednote.Pozornost za zdravje in okolje, so se združili s konstantnimi tehničnimi raziskavami.
Raziskave, inovacije, tehnologija, zanesljivost – Naša zgodovina je vedno temeljila na želji, da smo prisotni na trgu z najvišjo kakovostjo izdelkov, ki simbolizirajo blagovno znamko”Made in Italy” in “Made in EU”. Mi smo še vedno vodilno podjetje z veliko malih in velikih tehnoloških inovacij, kot so zaslon Dynamic Control in mehki zagon motorjev. To je podjetje, ki se nenehno razvija in zre v prihodnost.
V preteklih letih je AERTECNICA nadaljevala pot postopnega razvoja in postala vodilna v svojem tržnem segmentu, zaradi svoje sposobnosti, da zagotovi veliko visokotehnoloških rešitev. AERTECNICA odpravlja težave, povezane s higieno in čistočo z uporabo novih tehnologij za nov koncept domače in delovnega čistoče. Smo prvo podjetje na trgu, ki se potrjujejo po svoji kakovosti sistema in je pridobilo standarde kakovosti ISO 9001 in ISO 14001. Družba je pridobila tudi CCC certifikat za distribucijo sistemov na Kitajskem.
Družba je odprta v svet in venomer raste in ponuja vedno znova inovacije izdelkov.AERTECNICA je trenutno zastopana v skoraj 40 državah po vsem svetu, in raste vsako leto prek svoje mreže izšolanih in ekskluzivnih distributerjev.

Produkte Aertecnica tržimo izključno na teritoriju Republike Slovenije.

NOVOSTI

Nadomestni deli Vakuum tehnik

V podjetju Vakuum tehnik sesalna tehnologija za vse prodane naprave nudimo originalne nadomestne dele. V naši ponudbi imamo tako preko 10.000 nadomestnih delov za različne naprave in sisteme. mail: info@vakuum-tehnik.si

Sesanje odpadkov v big-bag vreče

Pri industrijskem sesanju sta dva vprašanja zelo pomembna v kolikor sesamo večje količine materialov. Kakšna je kemijska sestava prahu katerega želimo posesati in kam bomo nalagali posesane materiale. Pri slednjem imamo na voljo več opcij.

VacuFil 500 filtrirna naprava za varilce

VacuFil 500 je odlična rešitev za točkovno odsesovanje varilnih dimov za do 4 delovna mesta sočasno. Ima do 4 sesalne priklope na katere lahko priklopimo sesalne cevi katere namestimo direktno na varilno ročico. Odlična

Preverite SPLETNO TRGOVINO: